Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Chilios (1338320) - F.C.Chatines (796853) » 320787002: T33/J7/VI

Liga 320787002 Información oficial sobre el partido 320787002 en Hattrick

07.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 7 / VI.676 (14994)

Popolon Alineación oficial del equipo 'Popolon' en el partido 3 - 2 FC Campanar Alineación oficial del equipo 'FC Campanar' en el partido
Javier Ezequiel Moreira (7') 1 - 0
1 - 1 Jorginho Minduim (10')
1 - 2 Jan Sikkes (14')
Nils Carlsen (16') 2 - 2
Klement Peštál (50') 3 - 2
Popolon Alineación oficial del equipo 'Popolon' en el partido 3 - 2 FC Campanar Alineación oficial del equipo 'FC Campanar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Popolon Alineación oficial del equipo 'Popolon' en el partido 1 - 0 FC Campanar Alineación oficial del equipo 'FC Campanar' en el partido
Tiene suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Popolon

Goles Goles

  • 124 Minuto 7 (Gol de penalti): Corria el minut 7, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Popolon s'avançava en el marcador després que en Javier Ezequiel Moreira xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 106 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Nils Carlsen va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 16, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Popolon, mentre ja celebrava el 2 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 119 Minuto 50 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Klement Peštál va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 3 - 2 al minut 50.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Popolon va estar a punt de posar-se per davant al minut 32 però Georg Bolschwing va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Passaven 65 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Werner Külz va rematar alt.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 27 (Tirita): Era el minut 27 quan després d'una dura entrada, el jugador Olexiy Polotskiy de Popolon s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 094 Minuto 62 (Tirita (médico)): Jens Hedeland va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

FC Campanar

Goles Goles

  • 163 Minuto 10 (Gol por la derecha): El jugador visitant Jorginho Minduim va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 10 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 140 Minuto 14 (Gol de contra de falta): El porter de Campanar va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Jan Sikkes va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Campanar va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Killian Imoberdorf, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 286 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 66, un contraatac del Campanar no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Florian Brands perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): Campanar van sortir al contraatac al minut 88, però Emil Hartkvist va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Damien Dalibard de Campanar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.