Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Apellaniz F.C. (492022) - ACHAVO ESTAS!!C.F. (989303) » 320784873: T33/J7/VI

Liga 320784873 Información oficial sobre el partido 320784873 en Hattrick

07.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 7 / VI.638 (14956)

Real Nivaria CdeF Alineación oficial del equipo 'Real Nivaria CdeF' en el partido 0 - 1 PONTE_PEZ Alineación oficial del equipo 'PONTE_PEZ' en el partido
0 - 1 Eduard Aleixit (37')
Real Nivaria CdeF Alineación oficial del equipo 'Real Nivaria CdeF' en el partido 0 - 1 PONTE_PEZ Alineación oficial del equipo 'PONTE_PEZ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Nivaria CdeF Alineación oficial del equipo 'Real Nivaria CdeF' en el partido 2 - 0 PONTE_PEZ Alineación oficial del equipo 'PONTE_PEZ' en el partido
Tiene mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Nivaria CdeF

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Javier Márquez Ulloa va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): Javier Márquez Ulloa hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Juan Harari havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 213 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Després de 86 minuts, Juan Harari va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Harari de Nivaria va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): Després de 17 minuts jugats, Iván Pardo es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Enric Capellas.

PONTE_PEZ

Goles Goles

  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): Eduard Aleixit va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de PONTE_PEZ i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 5 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el PONTE_PEZ sortien al contraatac. La falta llançada per Eduard Aleixit va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de PONTE_PEZ va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Fredy Saubot, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): En Samuel Monteiro va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de PONTE_PEZ, l'equip va recuperar la pilota al minut 85 i va contraatacar. En Txurdin Mugerza va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de PONTE_PEZ va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Fredy Saubot va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Samuel Monteiro de PONTE_PEZ la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fredy Saubot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): PONTE_PEZ va fer una substitució al minut 29. Mike Keehner va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Daniel Mestre.