Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AfdA Team (435610) - La Penya del Zerdo (1599513) » 320782701: T33/J10/VI

Liga 320782701 Información oficial sobre el partido 320782701 en Hattrick

28.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 10 / VI.599 (14917)

AfdA Team Alineación oficial del equipo 'AfdA Team' en el partido 0 - 5 La Penya del Zerdo Alineación oficial del equipo 'La Penya del Zerdo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AfdA Team Alineación oficial del equipo 'AfdA Team' en el partido 1 - 0 La Penya del Zerdo Alineación oficial del equipo 'La Penya del Zerdo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AfdA Team

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66, René Porcher va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Nicola Gottardi no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 3, René Porcher de AfdA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Servando Ros de AfdA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En René Porcher va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

La Penya del Zerdo

Goles Goles

  • 141 Minuto 22 (Gol de contra por el centro): El Penya era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Roberto Tentarelli va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 30 (Gol de penalti): Al minut 30 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Giovanni Alighini va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.
  • 140 Minuto 67 (Gol de contra de falta): Penya va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Giovanni Alighini la va transformar en el 0 - 3.
  • 142 Minuto 71 (Gol de contra por la izquierda): Willem Herrou va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Penya i marcant el 0 - 4.
  • 140 Minuto 79 (Gol de contra de falta): El porter de Penya va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Giovanni Alighini va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 5!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Penya va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Miguel Grub, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.