Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

steaua eh minerá!! (1420253) - Sinvicius (801048) » 320780713: T33/J3/VI

Liga 320780713 Información oficial sobre el partido 320780713 en Hattrick

09.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 3 / VI.564 (14882)

steaua eh minerá!! Alineación oficial del equipo 'steaua eh minerá!!' en el partido 6 - 2 The Juanes Alineación oficial del equipo 'The Juanes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
steaua eh minerá!! Alineación oficial del equipo 'steaua eh minerá!!' en el partido 4 - 0 The Juanes Alineación oficial del equipo 'The Juanes' en el partido
Tiene suerte 4.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

steaua eh minerá!!

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 11 gràcies a la jugada de Enrico Trapolino, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Mads Dyring va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 0 al minut 38.
  • 115 Minuto 39 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ralph Behrmann de minerá!! va fer un bon esprint per escapar-se de Steffen Juston i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 0. Tot un espectacle!
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de minerá!! pel centre va donar un gran resultat: el gol de John Kariuki va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Oren Ifrach va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Oren Ifrach, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 6 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Oren Ifrach. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Burçin Berke al minut 36 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gautier Moulis va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet John Kariuki va estar a punt de sentenciar el partit al minut 79, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

The Juanes

Goles Goles

  • 139 Minuto 48 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Dobiemir Uchman va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Mads Dyring per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 6 - 1
  • 151 Minuto 63 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 63, el jugador visitant Dobiemir Uchman va reduir fàcilment l'avantatge local a 6 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dobiemir Uchman de Juanes es va guanyar la targeta groga merescudament.