Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

boomsport (1421536) - elcobra (308188) » 320776237: T33/J4/VI

Liga 320776237 Información oficial sobre el partido 320776237 en Hattrick

16.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 4 / VI.484 (14802)

F.C. Barcat Alineación oficial del equipo 'F.C. Barcat' en el partido 3 - 1 Athletic de Fonollosa Alineación oficial del equipo 'Athletic de Fonollosa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Barcat Alineación oficial del equipo 'F.C. Barcat' en el partido 3 - 0 Athletic de Fonollosa Alineación oficial del equipo 'Athletic de Fonollosa' en el partido
Tiene un resultado normal 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Barcat

Goles Goles

  • 119 Minuto 15 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ger Buijing va treure un córner llarg cap al segon pal que en Valerio Díaz de Cedron, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Barcat a 2 - 0. Mariusz Bargiel va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Barcat pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jürgen Smalhout va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 5 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Lluís Echave va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Mariusz Bargiel. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Passaven 31 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Javier Isturiz va rematar alt.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Barcat la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Biel Tarradellas. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Barcat va fer una substitució al minut 37. Nir Gefen va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Yiorgis Tanalidis.
  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): Ger Buijing de Barcat va abandonar el terreny de joc després de 71 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Patriek Beune va entrar en el seu lloc.

Athletic de Fonollosa

Goles Goles

  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): Fonollosa va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 30, quan Zaqueo Fregueiro, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Fonollosa sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Arturo Méndez, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 77 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Gastia.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): En Toni Reina de Fonollosa va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Gervasi Valls va prendre el seu rol al minut 26.