Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Miramar CF (1334976) - Mazanteu (490665) » 320775984: T33/J6/VI

Liga 320775984 Información oficial sobre el partido 320775984 en Hattrick

30.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 6 / VI.479 (14797)

Miramar CF Alineación oficial del equipo 'Miramar CF' en el partido 1 - 0 BELEN FS Alineación oficial del equipo 'BELEN FS' en el partido
Bozhidar Georgiev (50') 1 - 0
Miramar CF Alineación oficial del equipo 'Miramar CF' en el partido 1 - 0 BELEN FS Alineación oficial del equipo 'BELEN FS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Miramar CF Alineación oficial del equipo 'Miramar CF' en el partido 2 - 1 BELEN FS Alineación oficial del equipo 'BELEN FS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,6 % 15,3 % 25,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Miramar CF

Goles Goles

  • 124 Minuto 50 (Gol de penalti): Al minut 50 l'àrbitre va premiar Miramar amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Bozhidar Georgiev va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Miramar per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 8, quan Rudie Zoetemelk va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): El Miramar va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 70, però en Dumitru Zahiu va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Rudie Zoetemelk, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 301 Minuto 59 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Giorgio Capozza, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

BELEN FS

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 62 (Ocasión por el centro): BELEN va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Héctor Portabales es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Gonçalo Moura Coutinho quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Héctor Portabales va encarar al porter al 69, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 30 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del BELEN puguin veure en Cameron Peralta jugant de nou; ja que al minut 30 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Grégory Janvier el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Julián Urquijo probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.