Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AC Pa ke jugamos? (313370) - Magic Machine C.F (779991) » 320775296: T33/J1/VI

Liga 320775296 Información oficial sobre el partido 320775296 en Hattrick

26.03.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 1 / VI.467 (14785)

AC Pa ke jugamos? Alineación oficial del equipo 'AC Pa ke jugamos?' en el partido 1 - 0 Magic Machine C.F Alineación oficial del equipo 'Magic Machine C.F' en el partido
László Batári (73') 1 - 0
AC Pa ke jugamos? Alineación oficial del equipo 'AC Pa ke jugamos?' en el partido 1 - 0 Magic Machine C.F Alineación oficial del equipo 'Magic Machine C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AC Pa ke jugamos? Alineación oficial del equipo 'AC Pa ke jugamos?' en el partido 3 - 0 Magic Machine C.F Alineación oficial del equipo 'Magic Machine C.F' en el partido
Tiene mala suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Pa ke jugamos?

Goles Goles

  • 120 Minuto 73 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en László Batári al minut 73, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al jugamos? i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de jugamos? la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Èric Torras va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de jugamos? se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marcel Querol va estar a punt d'acabar en gol al minut 57, però el porter visitant Antonio Arroyo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Čaba Gajdár del jugamos? ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Antonio Arroyo al minut 75 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Marcel Querol va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jorge Raúl García de Burunda de jugamos? va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Magic Machine C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Rafael Matrola de Makina va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Sergey Chilin al minut 34 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Makina van sortir al contraatac al minut 37, però Vistilo Gundin va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.