Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MAxXx.F.C (989570) - Buy for a dollar sell for two (438633) » 320774523: T33/J11/VI

Liga 320774523 Información oficial sobre el partido 320774523 en Hattrick

04.06.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 11 / VI.453 (14771)

picball Alineación oficial del equipo 'picball' en el partido 2 - 0 RIBA-ROJA C.F. Alineación oficial del equipo 'RIBA-ROJA C.F.' en el partido
Benjamín Toro (64') 1 - 0
Benjamín Toro (74') 2 - 0
picball Alineación oficial del equipo 'picball' en el partido 2 - 0 RIBA-ROJA C.F. Alineación oficial del equipo 'RIBA-ROJA C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
picball Alineación oficial del equipo 'picball' en el partido 1 - 1 RIBA-ROJA C.F. Alineación oficial del equipo 'RIBA-ROJA C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,0 % 33,0 % 39,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

picball

Goles Goles

  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Benjamín Toro ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, picball es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Benjamín Toro es va introduir dins la defensa central al minut 74, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): picball van sortir al contraatac al minut 24, però Róbert Boboňko va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de picball la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Giacomo Marangon! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Pedro Ronda de picball va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Ignacio Teodoro de picball va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Róbert Boboňko de picball va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 43 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del picball puguin veure en Awi Akmal jugant de nou; ja que al minut 43 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Niv Sever el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

RIBA-ROJA C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 36, quan en André Santorum va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): RIBARROJA va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Awi Akmal va desviar el xut final de Fernando Alférez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): Macario Alanís hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Fernando Alférez havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.