Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Futbol Club Fumeta's (1420697) - .C.A.T. (1581870) » 320772773: T33/J7/VI

Liga 320772773 Información oficial sobre el partido 320772773 en Hattrick

07.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 7 / VI.422 (14740)

Futbol Club Fumeta's Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Fumeta's' en el partido 4 - 3 .C.A.T. Alineación oficial del equipo '.C.A.T.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Futbol Club Fumeta's Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Fumeta's' en el partido 4 - 1 .C.A.T. Alineación oficial del equipo '.C.A.T.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,0 % 0,5 % 9,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Futbol Club Fumeta's

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Fumetas prenia la batuta de l'encontre al minut 7, quan en Mykola Shulga va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar José Duch, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Fumetas se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 37.
  • 105 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! José Duch rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Brian Willatzen, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 3 - 3 a l'estadi!
  • 121 Minuto 84 (Gol por el centro): Fumetas va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 84 Mykola Shulga va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66 el Fumetas va posar setge sobre la defensa central visitant però en José Duch no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sveinn Úlfarsson de Fumetas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

.C.A.T.

Goles Goles

  • 162 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Miikka Sinikallio, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 37.
  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Darío Del Fierro que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 65 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Dionisio Palermo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a .C.A.T:.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Héctor Julio Figueredo va entorpir al marcador d'en Darío Del Fierro per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 263 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Darío Del Fierro quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): El jugador de .C.A.T: Miikka Sinikallio va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Pere Oliveras va entrar en el seu lloc.