Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Navarro (795989) - Las Panteras de Ronda (1366560) » 320772547: T33/J6/VI

Liga 320772547 Información oficial sobre el partido 320772547 en Hattrick

30.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 6 / VI.418 (14736)

Cantimbencs Alineación oficial del equipo 'Cantimbencs' en el partido 1 - 2 Las Panteras de Ronda Alineación oficial del equipo 'Las Panteras de Ronda' en el partido
Lennart Ulrichskirchen (33') 1 - 0
1 - 1 Richard Lang (54')
1 - 2 Dieter-Norbert Stempel (74')
Cantimbencs Alineación oficial del equipo 'Cantimbencs' en el partido 1 - 2 Las Panteras de Ronda Alineación oficial del equipo 'Las Panteras de Ronda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cantimbencs Alineación oficial del equipo 'Cantimbencs' en el partido 0 - 1 Las Panteras de Ronda Alineación oficial del equipo 'Las Panteras de Ronda' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cantimbencs

Goles Goles

  • 186 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Cantimbencs va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Lennart Ulrichskirchen rematés de volea a la xarxa. El 1 - 0 pujava al marcador al minut 33.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Cantimbencs van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 22, però Xilberto Vaquero va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 37 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Aşan Hızlan, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Nikola Trifunac de Cantimbencs va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Uriele Merola de Cantimbencs va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Las Panteras de Ronda

Goles Goles

  • 161 Minuto 54 (Gol por el centro): Als 54 minuts de partit, Richard Lang de Panteras va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 74 (Gol por el centro): En Dieter-Norbert Stempel donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 74 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Stepan Kazachenok va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 11, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Antti Kippo va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 260 Minuto 40 (Ocasión de falta): En Anssi Vähätiitto va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 261 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Grantland Toische va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 270 Minuto 64 (Ocasión de falta): En Anssi Vähätiitto va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 64. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Sebastian Ständer va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.