Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Os Bolechas (119942) - paracetamol (493042) » 320772330: T33/J7/VI

Liga 320772330 Información oficial sobre el partido 320772330 en Hattrick

07.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 7 / VI.414 (14732)

Os Bolechas Alineación oficial del equipo 'Os Bolechas' en el partido 0 - 1 paracetamol Alineación oficial del equipo 'paracetamol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Os Bolechas Alineación oficial del equipo 'Os Bolechas' en el partido 2 - 1 paracetamol Alineación oficial del equipo 'paracetamol' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,3 % 8,4 % 22,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os Bolechas

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de José Guitart hauria d'haver estat gol al minut 53 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Jorge Fernández va estar a punt d'empatar per a Bolechas quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Ítalo Magro va desviar la pilota a l'últim instant.

paracetamol

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Tonio Legler quedar desmarcat i marcar per a paracetamol al minut 24. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del paracetamol que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Siemon Caulier, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Mickaël Navarro, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 13 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 236 Minuto 16 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ismael Ortuzar va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 16 de joc.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): paracetamol va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Iván Cleriguet va desviar el xut final de Tonio Legler després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Acar Emet. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de paracetamol van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Tonio Legler va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Doron Antebi quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Iván Cleriguet, però la pilota va topar amb el travesser.