Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Info-Fuente (489163) - Martin-tin-tin (1601230) » 320769366: T33/J8/VI

Liga 320769366 Información oficial sobre el partido 320769366 en Hattrick

14.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 8 / VI.361 (14679)

troyanos fc Alineación oficial del equipo 'troyanos fc' en el partido 1 - 1 Martin-tin-tin Alineación oficial del equipo 'Martin-tin-tin' en el partido
0 - 1 Karlos Godarte (3')
Cem Göktuna (42') 1 - 1
troyanos fc Alineación oficial del equipo 'troyanos fc' en el partido 1 - 1 Martin-tin-tin Alineación oficial del equipo 'Martin-tin-tin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
troyanos fc Alineación oficial del equipo 'troyanos fc' en el partido 2 - 0 Martin-tin-tin Alineación oficial del equipo 'Martin-tin-tin' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

troyanos fc

Goles Goles

  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): troyanos equilibrava la balança al minut 42. En Cem Göktuna, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de troyanos, l'equip va recuperar la pilota al minut 72 i va contraatacar. En Afonso Martins va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 220 Minuto 75 (Ocasión de falta): Amb 75 minuts disputats, Magnus Törnwald gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Alessandro Maria Avanzini Barbero va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 44 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del troyanos puguin veure en Akram Khirqani jugant de nou; ja que al minut 44 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Patrik Oxholt el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Martin-tin-tin

Goles Goles

  • 141 Minuto 3 (Gol de contra por el centro): Martin-tin-tin sabia com jugar al contraatac, i al minut 3, Karlos Godarte va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 23 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Dennis Valken va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Martin-tin-tin van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Karlos Godarte va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Martin-tin-tin sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Valeriano Lafuente, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 74 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.