Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Apasomhi (122380) - U.D. Almermal (801545) » 320766723: T33/J6/VI

Liga 320766723 Información oficial sobre el partido 320766723 en Hattrick

30.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 6 / VI.314 (14632)

U.E La Palma Alineación oficial del equipo 'U.E La Palma' en el partido 2 - 3 Isotopos gallegos Alineación oficial del equipo 'Isotopos gallegos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.E La Palma Alineación oficial del equipo 'U.E La Palma' en el partido 3 - 0 Isotopos gallegos Alineación oficial del equipo 'Isotopos gallegos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E La Palma

Goles Goles

  • 101 Minuto 66 (Gol por el centro): El Palma no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Balthasar Köhler es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.
  • 104 Minuto 75 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Palma al minut 75. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Dragoş Bölöni va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Meidan Altman! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Palma enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Balthasar Köhler va disposar d'una bona oportunitat al minut 47, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 55, Florian Robe de Palma va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Isotopos gallegos

Goles Goles

  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 40, quan Wenceslao Rotulo va posar els visitants Isotopos per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 142 Minuto 43 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Sabas Mayo de Isotopos va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 180 Minuto 65 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 65 pels visitants. En Abramo Caddi va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Es duien 36 minuts de partit jugats quan Jonas Sjoukema va estar a punt de posar per davant a Isotopos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jean-Cyril Bosmans va impedir un gol cantat.