Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Anti-galacticos (119014) - escangallados C.F (118300) » 320765262: T33/J9/VI

Liga 320765262 Información oficial sobre el partido 320765262 en Hattrick

21.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 9 / VI.287 (14605)

Anti-galacticos Alineación oficial del equipo 'Anti-galacticos' en el partido 2 - 3 los cobretti de barna Alineación oficial del equipo 'los cobretti de barna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Anti-galacticos Alineación oficial del equipo 'Anti-galacticos' en el partido 2 - 1 los cobretti de barna Alineación oficial del equipo 'los cobretti de barna' en el partido
Tiene un resultado normal 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,9 % 1,7 % 14,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anti-galacticos

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Luca Giuliato va donar a Anti-galacticos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 112 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75, Marnix Demaude va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): En Luca Giuliato va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 57, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Salvador Valdés Ozores va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

los cobretti de barna

Goles Goles

  • 186 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de cobretti amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Àlex Jové, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Piero Zurlo va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): cobretti agafava avantatge al minut 76 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Piero Zurlo amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del cobretti van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Gaizka Urtusaustegui, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Steve Edwards. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 58 (Lesión leve): Pier Francesco Beretta de cobretti va abandonar el terreny de joc després de 58 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Miguel Reche va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 70 (Tirita): Era el minut 70 quan després d'una dura entrada, el jugador Miguel Reche de cobretti s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.