Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

f.c saraicha (1584426) - Feros Corvos de Xallas (47757) » 320764258: T33/J3/VI

Liga 320764258 Información oficial sobre el partido 320764258 en Hattrick

09.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 3 / VI.270 (14588)

Caimari Club Esportiu Alineación oficial del equipo 'Caimari Club Esportiu' en el partido 6 - 3 Feros Corvos de Xallas Alineación oficial del equipo 'Feros Corvos de Xallas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Caimari Club Esportiu Alineación oficial del equipo 'Caimari Club Esportiu' en el partido 5 - 1 Feros Corvos de Xallas Alineación oficial del equipo 'Feros Corvos de Xallas' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caimari Club Esportiu

Goles Goles

  • 111 Minuto 14 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 14, Anıl Makbul de CCE empatava el partit: 1 - 1.
  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en László Meretei va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. CCE empatava el partit, 2 a 2, al minut 40.
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Anıl Makbul ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, CCE es posava per davant 3 a 2.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): CCE va aconseguir el 4 - 2 quan László Meretei va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de CCE a 5 - 2. Xavier Moli va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): CCE va aconseguir el 6 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què László Meretei, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Thomas Nisslind que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Varg Svantesson va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 37, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50, Anıl Makbul gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Enrique Zumalacarregui va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En László Meretei, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després László Meretei de CCE va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Balázs Frajt de CCE va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Feros Corvos de Xallas

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 2, quan Magnus Persson va posar els visitants Corvos per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Ulrik Andersson sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Carl-Jan Visschers que, efectivament, va fer pujar el 1 - 2!
  • 153 Minuto 76 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Corvos seguien lluitant fins al final. Al minut 76, fruit d'aquests esforços, Mauro Abad García va marcar el 6 - 3 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Després de 28 minuts, Alejandro Val va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Adriano Loddo va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Ulrik Andersson quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Adriano Loddo, però la pilota va topar amb el travesser.