Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vilamali (1433014) - RCFM (48403) » 320762258: T33/J6/VI

Liga 320762258 Información oficial sobre el partido 320762258 en Hattrick

30.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 6 / VI.234 (14552)

vilamali Alineación oficial del equipo 'vilamali' en el partido 1 - 4 Torrecilla Alcañiz Alineación oficial del equipo 'Torrecilla Alcañiz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
vilamali Alineación oficial del equipo 'vilamali' en el partido 1 - 2 Torrecilla Alcañiz Alineación oficial del equipo 'Torrecilla Alcañiz' en el partido
Tiene un resultado normal 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,1 % 2,8 % 80,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vilamali

Goles Goles

  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): vilamali equilibrava la balança al minut 29. En Eduard Nechaev, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Jody Poole arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 218 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner peinado): Luis Miguel Lima quasi marca en una jugada assajada de córner que Harry Gras havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 201 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Bobby Jansenius va disposar d'una bona oportunitat al minut 65, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eduard Nechaev.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ricardo da Veiga de vilamali la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 60 (Lesión leve): En Floris Stellwagen ocupà el lloc d'en Marek Dryla al 60 minuts, dos minuts després que el jugador de vilamali quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Torrecilla Alcañiz

Goles Goles

  • 174 Minuto 3 (Gol de penalti): Torrecilla va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Jorge Abaroa va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 172 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Torrecilla prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Sergio Zurita Luna.
  • 183 Minuto 54 (Gol por la derecha): Gerard Pérez Raposo va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 137 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 70 una excel·lent centrada de Uzay Tüsün va arribar a Jan Kaczmarek, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Al minut 11, el Torrecilla va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Jan Kaczmarek s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Guillermo Arenas de Torrecilla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 13 (Tirita (médico)): Jan Kaczmarek es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 095 Minuto 67 (Lesión): Torrecilla es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Maxim Selitskiy no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Alonso Hernández al camp.