Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ligamentos FC (490319) - R.C.D. Catalunya (1580263) » 320762198: T33/J10/VI

Liga 320762198 Información oficial sobre el partido 320762198 en Hattrick

28.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 10 / VI.233 (14551)

Ligamentos FC Alineación oficial del equipo 'Ligamentos FC' en el partido 1 - 0 R.C.D. Catalunya Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Catalunya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ligamentos FC Alineación oficial del equipo 'Ligamentos FC' en el partido 1 - 2 R.C.D. Catalunya Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Catalunya' en el partido
Tiene un resultado normal 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,3 % 0,7 % 89,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ligamentos FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 els aficionats van embogir quan en Olivier Letellier va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Ligamentos.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 22 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Fidel Escorón, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Catalunya. La jugada d'estratègia del Ligamentos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Sadri Elmas va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Simon Scheuenpflug al minut 74 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Antonio Verga va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Verga de Ligamentos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Olivier Letellier després que el jugador de Ligamentos li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 5 (Tirita (médico)): Jörn Ehlers va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Ligamentos estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 090 Minuto 20 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 20 de partit, quan un jugador de Ligamentos, en Pierre Tel, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 090 Minuto 77 (Tirita): Era el minut 77 quan després d'una dura entrada, el jugador Sadri Elmas de Ligamentos s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

R.C.D. Catalunya

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alfred Šimko que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Catalunya va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Roman Korczak es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El Catalunya creava perill des de la dreta al minut 63, però en Michele Giampieri, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Espen Mejer Larsen desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 4, Ralph van Amsterdam de Catalunya va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.