Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mantue F.C. (1416111) - Torre Horadada C.F. (772970) » 320761519: T33/J7/VI

Liga 320761519 Información oficial sobre el partido 320761519 en Hattrick

07.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 7 / VI.221 (14539)

Kartu FC Alineación oficial del equipo 'Kartu FC' en el partido 2 - 0 elpucecelacampeon Alineación oficial del equipo 'elpucecelacampeon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kartu FC Alineación oficial del equipo 'Kartu FC' en el partido 2 - 1 elpucecelacampeon Alineación oficial del equipo 'elpucecelacampeon' en el partido
Tiene un resultado normal 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,3 % 4,0 % 18,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kartu FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Kartu van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Wojciech Krzyżaniak va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61, Kartu va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Zübeyir Çekim, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Zübeyir Çekim va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 235 Minuto 44 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Krzysztof Hawryło de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 29 (Tirita (médico)): Semblava que Zbigniew Młynarek s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

elpucecelacampeon

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): elpucecelacampeon van sortir al contraatac al minut 36, però Kaarlo Huhtala va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Xavier Esteva va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de elpucecelacampeon que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Georgi Alexandrov de elpucecelacampeon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): elpucecelacampeon va fer una substitució al minut 89. Alen Komar va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Lars Askenfeldt.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 79 (Evento clima: sol, OK técnico): En Kian Vandorpe va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 306 Minuto 88 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Gigi Baldasso, que no va rendir al seu nivell habitual.