Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RaskaTrankas (1419610) - Spainverpool (994203) » 320760788: T33/J7/VI

Liga 320760788 Información oficial sobre el partido 320760788 en Hattrick

07.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 7 / VI.208 (14526)

obrador Alineación oficial del equipo 'obrador' en el partido 0 - 3 Spainverpool Alineación oficial del equipo 'Spainverpool' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
obrador Alineación oficial del equipo 'obrador' en el partido 1 - 1 Spainverpool Alineación oficial del equipo 'Spainverpool' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,2 % 44,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

obrador

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): obrador va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Boris Sautner va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sebastiaan Lieverse de obrador es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 30 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Sebastiaan Lieverse va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 53 (Tirita): Al minut 53, Boris Sautner de obrador es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Spainverpool

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Spainverpool va ser finalitzada des de l'esquerra per Mustafa Aladal al minut 20. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 184 Minuto 21 (Gol de penalti): Al minut 21 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. János Kónya va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.
  • 184 Minuto 80 (Gol de penalti): Passaven 80 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En János Kónya va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 de partit, Aapo Untinen va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Aapo Untinen va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 208 Minuto 71 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Aapo Untinen de Spainverpool va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Avraam Kopsokefalos que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Miragaya de Spainverpool va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.