Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Los paketes (123037) - Collado F.C. (313068) » 320759718: T33/J4/VI

Liga 320759718 Información oficial sobre el partido 320759718 en Hattrick

16.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 4 / VI.189 (14507)

UD VISTA ALEGRE Alineación oficial del equipo 'UD VISTA ALEGRE' en el partido 2 - 4 sportiva gijonesa Alineación oficial del equipo 'sportiva gijonesa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
UD VISTA ALEGRE Alineación oficial del equipo 'UD VISTA ALEGRE' en el partido 1 - 4 sportiva gijonesa Alineación oficial del equipo 'sportiva gijonesa' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,4 % 0,2 % 94,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD VISTA ALEGRE

Goles Goles

  • 119 Minuto 12 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Kostadin Petkov va treure un córner llarg cap al segon pal que en Karl Apelér, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 els aficionats van embogir quan en Iñaki Pérez va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Vista.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 8 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Kostadin Petkov va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 8, i va passar la pilota a Fabrice Carrette, però aquest no va encertar a marcar.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Iñaki Pérez del Vista ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Heiko Molema de Vista amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Kostadin Petkov de Vista va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

sportiva gijonesa

Goles Goles

  • 162 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Sam de Cordoue per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 164 Minuto 68 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 68 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de sportiva. Mark Rodway el va llançar amb força i precisió. 2 - 2.
  • 172 Minuto 72 (Gol por la izquierda): sportiva va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 72. Terence Jouet va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Joona Saraluoto de sportiva va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Joona Saraluoto va entorpir al marcador d'en Dolf Stoker per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dolf Stoker es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.