Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

-Noia- (778446) - THUNDER SUPERSONICS (314168) » 320759203: T33/J2/VI

Liga 320759203 Información oficial sobre el partido 320759203 en Hattrick

02.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 2 / VI.180 (14498)

ChochoSkingers F.C. Alineación oficial del equipo 'ChochoSkingers F.C.' en el partido 2 - 0 Fuxarda Alineación oficial del equipo 'Fuxarda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ChochoSkingers F.C. Alineación oficial del equipo 'ChochoSkingers F.C.' en el partido 2 - 1 Fuxarda Alineación oficial del equipo 'Fuxarda' en el partido
Tiene un resultado normal 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,6 % 0,7 % 10,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ChochoSkingers F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Al minut 52 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a CSFC va ser Radu Corcodel.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de CSFC va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tim Fraunhoffer progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): CSFC va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Odd Skogquist va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jorge Estañol.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Radu Corcodel va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de CSFC se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 239 Minuto 30 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Carlos Vellosillo va ridiculitzar a en Rafael Barquero Estevan amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): CSFC va estar a punt de posar-se per davant al minut 35 però Otelo Tibicuera va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 218 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Odd Skogquist va entorpir al marcador d'en Otelo Tibicuera per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, Santi Ulla gairebé va marcar per a CSFC des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 208 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Corsino Echezarreta de CSFC va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Miguel José Gassius que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Santi Ulla.

Fuxarda

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Fuxarda va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Moritz Hasper va desviar el xut final de Xaver Zeugin després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Fuxarda va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 20, quan Samien El-Sharif va quedar-se sol davant el porter Moritz Hasper, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Roel Bot va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): El Fuxarda va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 76, però en Samien El-Sharif va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 51, Xaver Zeugin de Fuxarda va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): Xico Reis de Fuxarda va abandonar el terreny de joc després de 70 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Henrik Szendrei va entrar en el seu lloc.