Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RIM UNITED (434945) - Palestina C.F. (779172) » 320753400: T33/J8/VI

Liga 320753400 Información oficial sobre el partido 320753400 en Hattrick

14.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 8 / VI.76 (14394)

RIM UNITED Alineación oficial del equipo 'RIM UNITED' en el partido 1 - 2 maggie team Alineación oficial del equipo 'maggie team' en el partido
Rubens Marciano (23') 1 - 0
1 - 1 Bernard van Voolen (32')
1 - 2 Xico Laranjeira (51')
RIM UNITED Alineación oficial del equipo 'RIM UNITED' en el partido 1 - 2 maggie team Alineación oficial del equipo 'maggie team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RIM UNITED Alineación oficial del equipo 'RIM UNITED' en el partido 2 - 0 maggie team Alineación oficial del equipo 'maggie team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RIM UNITED

Goles Goles

  • 124 Minuto 23 (Gol de penalti): Al minut 23 l'àrbitre va premiar UNITED amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Rubens Marciano va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Norton Godói Neto va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41, Marcel Taurian arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tommi Ravanti! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Maxime Boulenger quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jeremy Moorehouse de UNITED va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ernesto Pederboni de UNITED va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Marcel Taurian de UNITED va abandonar el terreny de joc després de 44 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jeremy Moorehouse va entrar en el seu lloc.

maggie team

Goles Goles

  • 139 Minuto 32 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Bernard van Voolen! Un inimaginable dribbling sobre Gonzalo Strada va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 1 per a maggie.
  • 142 Minuto 51 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Xico Laranjeira de maggie va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): maggie van sortir al contraatac amb encert al minut 44, però Erkki Röytiö no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Costante Banfi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de maggie que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Xico Laranjeira es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bernard van Voolen de maggie es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones