Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

smokweed (125714) - MorliFC (492269) » 320752502: T33/J6/VI

Liga 320752502 Información oficial sobre el partido 320752502 en Hattrick

30.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 6 / VI.60 (14378)

Papi Chulo F.C. Alineación oficial del equipo 'Papi Chulo F.C.' en el partido 5 - 3 micholetos Alineación oficial del equipo 'micholetos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Papi Chulo F.C. Alineación oficial del equipo 'Papi Chulo F.C.' en el partido 2 - 2 micholetos Alineación oficial del equipo 'micholetos' en el partido
Tiene bastante suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,6 % 33,3 % 28,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Papi Chulo F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Chulo, atacant per l'esquerra al minut 11, va aprofitar el magnífic llançament de Roberto Duce per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Alexander Gloede-Lüdicke de Chulo aconseguir un gol al minut 33 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 123 Minuto 50 (Gol por la derecha): Chulo s'avançava al marcador al minut 50, després d'un rebot que va caçar en Alexander Gloede-Lüdicke per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): Corria el minut 70 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Roberto Duce, que va posar el 4 - 3 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Chulo va augmentar la diferència quan Izidor Földes no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Hakem Ben Barak, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Félix Forte estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Hakem Ben Barak, als 38 minuts, va fallar per ben poc.
  • 235 Minuto 66 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Félix Forte, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lazar Rankov de Chulo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64 de partit, Lazar Rankov de Chulo va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 63 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Alonso Basto, que no va rendir al seu nivell habitual.

micholetos

Goles Goles

  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Pedro Ossorno, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 162 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Pieter-Jan de Peuter, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 42.
  • 161 Minuto 67 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 67 minuts Luis Val va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jorge Gurmendi de micholetos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 65 (Tirita (médico)): Hugo Abaloira es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 090 Minuto 77 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 77 de partit, quan un jugador de micholetos, en Pieter-Jan de Peuter, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.