Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LosPacers2 (993013) - Bobit F.C. (992432) » 320751857: T33/J12/VI

Liga 320751857 Información oficial sobre el partido 320751857 en Hattrick

11.06.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 12 / VI.48 (14366)

Arbitros Club Asturias Alineación oficial del equipo 'Arbitros Club Asturias' en el partido 3 - 1 Aldy United F.C. Alineación oficial del equipo 'Aldy United F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Arbitros Club Asturias Alineación oficial del equipo 'Arbitros Club Asturias' en el partido 1 - 1 Aldy United F.C. Alineación oficial del equipo 'Aldy United F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,6 % 7,1 % 71,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arbitros Club Asturias

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Francesco Brutti va donar a Arbitros un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 119 Minuto 72 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Rino Mozler el va rematar Diego Salamanca amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 1.
  • 134 Minuto 77 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Arbitros al minut 77, que va llançar ajustat al pal en Rino Mozler. 3 - 1 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 25 (Ocasión de contra de falta): Arbitros van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 25 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Rino Mozler no va ser gens encertat.
  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en José Javier Sáiz va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jordan Gendebien rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): El Arbitros va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 75, però en Diego Salamanca va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Javier Sáiz de Arbitros va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

Aldy United F.C.

Goles Goles

  • 164 Minuto 31 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Marco Ribeiro marqués l'empat. Al minut 31 el marcador mostrava un empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de United a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Juan Vázquez va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Guillem Llobet va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Leopoldo Jalabert.