Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.LOGROÑO (796178) - Campos Team Balompie (310390) » 320749420: T33/J7/VI

Liga 320749420 Información oficial sobre el partido 320749420 en Hattrick

07.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 7 / VI.5 (14323)

f.c.corinthians Alineación oficial del equipo 'f.c.corinthians' en el partido 3 - 0 Al patadón parriba laostia F.C. Alineación oficial del equipo 'Al patadón parriba laostia F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
f.c.corinthians Alineación oficial del equipo 'f.c.corinthians' en el partido 3 - 0 Al patadón parriba laostia F.C. Alineación oficial del equipo 'Al patadón parriba laostia F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

f.c.corinthians

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Passats 36 minuts, Sebastian Turcu, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. f.c.corinthians es posava per davant!
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Amb 37 minuts jugats, en Dag Karlsrud va augmentar l'avantatge de f.c.corinthians a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): f.c.corinthians va aconseguir el 3 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Iago Cadalso, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Stefano Sitzia que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3, Iago Cadalso arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Vitaly Glagolev una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 55, però una magnífica aturada de Giuseppe Marra va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 234 Minuto 80 (Ocasión de penalti): Al minut 80 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Michael Faulk, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 34 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 34 va fer que Ionel Florea de f.c.corinthians hagués d'abandonar el terreny de joc. Sebastian Turcu va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Al patadón parriba laostia F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): patadón van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 29, però el xut de Leonel Miret des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carel van Aardenne.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): Giuseppe Marra de patadón va abandonar el terreny de joc després de 67 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Alexandre João Candal va entrar en el seu lloc.