Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ATLETICO PUENTECHA (1364968) - R.C.D. IMPERIAL (800846) » 320747982: T33/J11/V

Liga 320747982 Información oficial sobre el partido 320747982 en Hattrick

04.06.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 11 / V.235 (5748)

ATLETICO PUENTECHA Alineación oficial del equipo 'ATLETICO PUENTECHA' en el partido 2 - 3 R.C.D. IMPERIAL Alineación oficial del equipo 'R.C.D. IMPERIAL' en el partido
Rami Biskop (9') 1 - 0
1 - 1 Rolf Lachmuth (15')
Sidre Coiro (26') 2 - 1
2 - 2 Siegfried Brenneis (62')
2 - 3 Rolf Lachmuth (72')
ATLETICO PUENTECHA Alineación oficial del equipo 'ATLETICO PUENTECHA' en el partido 2 - 3 R.C.D. IMPERIAL Alineación oficial del equipo 'R.C.D. IMPERIAL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ATLETICO PUENTECHA Alineación oficial del equipo 'ATLETICO PUENTECHA' en el partido 1 - 0 R.C.D. IMPERIAL Alineación oficial del equipo 'R.C.D. IMPERIAL' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATLETICO PUENTECHA

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 els aficionats van embogir quan en Rami Biskop va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de PUENTECHA.
  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els seguidors del PUENTECHA contenien la respiració mentre en Sidre Coiro s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Toni Märkälä del PUENTECHA ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Raz Inbar al minut 56 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Bogdan Cojanu va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Rami Biskop va estar a punt de sentenciar el partit al minut 57, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Berker Perestide de PUENTECHA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

R.C.D. IMPERIAL

Goles Goles

  • 161 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 en Rolf Lachmuth va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 163 Minuto 62 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 62 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Siegfried Brenneis.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 72 minuts, el tirador de faltes del IMPERIAL va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Rolf Lachmuth, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 24 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Rolf Lachmuth va ser clau en la jugada d'atac de IMPERIAL al minut 24, quan ell mateix va fer una passada brutal a Diego Manzano, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marko Zeko de IMPERIAL va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 85 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Vallo Ehrlich, jugador de IMPERIAL, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 85. Acoidan Font, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.