Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mipelangel FC (311386) - Batallón Antisistema (778788) » 320746895: T33/J5/V

Liga 320746895 Información oficial sobre el partido 320746895 en Hattrick

23.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 5 / V.216 (5729)

KonKafkianos Alineación oficial del equipo 'KonKafkianos' en el partido 2 - 2 Batallón Antisistema Alineación oficial del equipo 'Batallón Antisistema' en el partido
Quique Launay (34') 1 - 0
1 - 1 Hug Freixanet (42')
Jorge Zaray (48') 2 - 1
2 - 2 Théo Grondin (88')
KonKafkianos Alineación oficial del equipo 'KonKafkianos' en el partido 2 - 2 Batallón Antisistema Alineación oficial del equipo 'Batallón Antisistema' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
KonKafkianos Alineación oficial del equipo 'KonKafkianos' en el partido 4 - 2 Batallón Antisistema Alineación oficial del equipo 'Batallón Antisistema' en el partido
Tiene mala suerte 3.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,5 % 8,2 % 22,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KonKafkianos

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a KonKafkianos va ser Quique Launay.
  • 122 Minuto 48 (Gol por la izquierda): KonKafkianos, atacant per l'esquerra al minut 48, va aprofitar el magnífic llançament de Jorge Zaray per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Quique Launay del KonKafkianos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 236 Minuto 16 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Mihai Marcovici no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Hauke Hauchstein estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 es va veure una gran oportunitat per a KonKafkianos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Quique Launay, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hauke Hauchstein de KonKafkianos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Víctor Narbona Sales de KonKafkianos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Hauke Hauchstein probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Batallón Antisistema

Goles Goles

  • 163 Minuto 42 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 42 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Hug Freixanet marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 161 Minuto 88 (Gol por el centro): Antisistema van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 88, quan Théo Grondin va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Torkild Thordal es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 13 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 13 de partit, quan un jugador de Antisistema, en Paolo Ribis, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Wout Verheyen de Antisistema va abandonar el terreny de joc després de 87 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. David Pérez Peña va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Carlos Miras que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.