Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Castellote (1430971) - Makavi de Levantar (773307) » 320744677: T33/J10/V

Liga 320744677 Información oficial sobre el partido 320744677 en Hattrick

28.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 10 / V.176 (5689)

Atlético Castellote Alineación oficial del equipo 'Atlético Castellote' en el partido 1 - 4 Makavi de Levantar Alineación oficial del equipo 'Makavi de Levantar' en el partido
Benito Fontana (26') 1 - 0
1 - 1 Barry van Hulst (49')
1 - 2 Vítor Hugo Hollanda (59')
1 - 3 Kasym Kerimov (77')
1 - 4 Bohumír Špok (85')
Atlético Castellote Alineación oficial del equipo 'Atlético Castellote' en el partido 1 - 4 Makavi de Levantar Alineación oficial del equipo 'Makavi de Levantar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Castellote Alineación oficial del equipo 'Atlético Castellote' en el partido 2 - 0 Makavi de Levantar Alineación oficial del equipo 'Makavi de Levantar' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Castellote

Goles Goles

  • 115 Minuto 26 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Benito Fontana de Castellote va fer un bon esprint per escapar-se de Jürgen Moltke i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!
  • 109 Minuto 59 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Domingo Camporamiro se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Vítor Hugo Hollanda que va anotar el 1 - 2 per a Levantar sense cap impediment.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Castellote va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Benito Fontana, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Castellote va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 84 que Agostino Santoro no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Benito Fontana, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergio Badajoz de Castellote amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 38 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però José Ustara se sentia fresc com una rosa.

Makavi de Levantar

Goles Goles

  • 142 Minuto 49 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 49 minuts quan Barry van Hulst va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a Levantar.
  • 186 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Levantar va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Kasym Kerimov.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Levantar van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Bohumír Špok va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Castellote. La jugada d'estratègia del Levantar per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Bohumír Špok va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Levantar va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Bohumír Špok va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): En Lancelot Monnet va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.