Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AdaTeam (490869) - Boixos Santako (123337) » 320743895: T33/J12/V

Liga 320743895 Información oficial sobre el partido 320743895 en Hattrick

11.06.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 12 / V.162 (5675)

FC Sevilleja Alineación oficial del equipo 'FC Sevilleja' en el partido 0 - 3 Prukogui Team Alineación oficial del equipo 'Prukogui Team' en el partido
0 - 1 Óscar Ochotorena (31')
0 - 2 Adolfo Galeano (87')
0 - 3 Santiago Villarías (88')
FC Sevilleja Alineación oficial del equipo 'FC Sevilleja' en el partido 0 - 3 Prukogui Team Alineación oficial del equipo 'Prukogui Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Sevilleja Alineación oficial del equipo 'FC Sevilleja' en el partido 1 - 0 Prukogui Team Alineación oficial del equipo 'Prukogui Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Sevilleja

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): Adrao Yepes Cruz quasi marca en una jugada assajada de córner que Leonardo Gallardo havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 76 (Tirita): Passats 76 minuts de joc, en Quirino Crema de Sevilleja va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Prukogui Team

Goles Goles

  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): El Prukogui era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Óscar Ochotorena va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 186 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 2 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Prukogui. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Adolfo Galeano va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 186 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Prukogui amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Santiago Villarías, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 3 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): Juan Ramos Martín va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Prukogui que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): El Prukogui va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 19, però en Juan Ramos Martín va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Prukogui va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Felip Navarro, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.