Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pepinillo's FC (796924) - Taboolators (1419863) » 320742816: T33/J14/V

Liga 320742816 Información oficial sobre el partido 320742816 en Hattrick

25.06.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 14 / V.142 (5655)

perdedores el resto Alineación oficial del equipo 'perdedores el resto' en el partido 1 - 1 Taboolators Alineación oficial del equipo 'Taboolators' en el partido
José Vicente Pallás (10') 1 - 0
1 - 1 Lo van Loozenoord (82')
perdedores el resto Alineación oficial del equipo 'perdedores el resto' en el partido 1 - 1 Taboolators Alineación oficial del equipo 'Taboolators' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
perdedores el resto Alineación oficial del equipo 'perdedores el resto' en el partido 2 - 3 Taboolators Alineación oficial del equipo 'Taboolators' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,2 % 8,2 % 69,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

perdedores el resto

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): perdedores, atacant per l'esquerra al minut 10, va aprofitar el magnífic llançament de José Vicente Pallás per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): perdedores va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Carlos Castro-Pinos en un 1 contra 1 amb el porter Ovidiu Spiridon, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): Després de 88 minuts jugats, Fernando Sagarra es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Óscar Marchena.

Taboolators

Goles Goles

  • 161 Minuto 82 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 82 minuts Lo van Loozenoord va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Taboolators que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Edmund Gomoľák, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 209 Minuto 14 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Rafael Prats va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Arne Berrios. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.
  • 264 Minuto 21 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Arturo Mulet en un penal llençat per en Arne Berrios va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.
  • 205 Minuto 23 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Asen Maslarski va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Lo van Loozenoord, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 263 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Edmund Gomoľák quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Sauro Donadei al minut 74 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 263 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Sauro Donadei va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manu Ruska de Taboolators va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.