Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Reino de Vilanueva C.F (122555) - El Otro Sporting (490065) » 320742191: T33/J6/V

Liga 320742191 Información oficial sobre el partido 320742191 en Hattrick

30.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 6 / V.132 (5645)

Union Escabriolentos Alineación oficial del equipo 'Union Escabriolentos' en el partido 0 - 2 El Otro Sporting Alineación oficial del equipo 'El Otro Sporting' en el partido
0 - 1 Rafael Maria Torralba (31')
0 - 2 Joshua Schlatter (68')
Union Escabriolentos Alineación oficial del equipo 'Union Escabriolentos' en el partido 0 - 2 El Otro Sporting Alineación oficial del equipo 'El Otro Sporting' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Union Escabriolentos Alineación oficial del equipo 'Union Escabriolentos' en el partido 1 - 2 El Otro Sporting Alineación oficial del equipo 'El Otro Sporting' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,5 % 13,3 % 62,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Union Escabriolentos

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, Víctor Miguel Carriquí va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Avraham Zigdon de Escabriolentos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

El Otro Sporting

Goles Goles

  • 119 Minuto 31 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Joshua Schlatter sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Rafael Maria Torralba que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 180 Minuto 68 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 68 pels visitants. En Joshua Schlatter va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Sporting que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Christoffer Wilke, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Sergiu Podaru, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Sergiu Podaru va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52 de partit, Aderbal Mamona va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Krister Hyflod.