Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Vilar (799392) - MONESTEAM (991795) » 320741927: T33/J9/V

Liga 320741927 Información oficial sobre el partido 320741927 en Hattrick

21.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 9 / V.127 (5640)

Atlético Vilar Alineación oficial del equipo 'Atlético Vilar' en el partido 3 - 2 MONESTEAM Alineación oficial del equipo 'MONESTEAM' en el partido
0 - 1 Carles Bernatallada (3')
Paco Joara (34') 1 - 1
Dimitri Pisani (40') 2 - 1
Benjamin Botta (52') 3 - 1
3 - 2 Nico del Pinar (72')
Atlético Vilar Alineación oficial del equipo 'Atlético Vilar' en el partido 3 - 2 MONESTEAM Alineación oficial del equipo 'MONESTEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Vilar Alineación oficial del equipo 'Atlético Vilar' en el partido 2 - 0 MONESTEAM Alineación oficial del equipo 'MONESTEAM' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Vilar

Goles Goles

  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Goran Krota estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Paco Joara va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 34.
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Atlético va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 40 Dimitri Pisani va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 52 (Gol de penalti): Atlético va obtenir un penal al minut 52, que va llançar a la perfecció Benjamin Botta. 3 - 1 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Antonio Desclergues de Atlético va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 14, però no va estar gaire encertat.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Atlético a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Javier Ordoñez Villa va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Goran Krota va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Atlético se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Antonio Desclergues va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El Atlético ho intentava per la dreta per mitjà de Antonio Desclergues, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Antonio Desclergues gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Enrique Pareja va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafa Rius.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 23 (Tirita (médico)): Dimitri Pisani va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

MONESTEAM

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Carles Bernatallada de MONESTEAM va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 151 Minuto 72 (Gol por el centro): MONESTEAM van mostrar una bona compenetració quan al minut 72 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Nico del Pinar va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): MONESTEAM van sortir al contraatac al minut 74, però Fernando González Palacios va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carles Bernatallada de MONESTEAM la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, David Carbó de MONESTEAM es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de David Carbó que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 305 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Nico del Pinar va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.