Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ferreteria Caler (794062) - Landeta Athletic Club (1334098) » 320741658: T33/J1/V

Liga 320741658 Información oficial sobre el partido 320741658 en Hattrick

26.03.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 1 / V.122 (5635)

R. C. Lekio's Alineación oficial del equipo 'R. C. Lekio's ' en el partido 1 - 3 Landeta Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Landeta Athletic Club' en el partido
0 - 1 Francisco Miranda Galeano (22')
0 - 2 Francisco Miranda Galeano (32')
Jozef Podolin?tiak (34') 1 - 2
1 - 3 Valterio Tristán (39')
R. C. Lekio's Alineación oficial del equipo 'R. C. Lekio's ' en el partido 1 - 3 Landeta Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Landeta Athletic Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
R. C. Lekio's Alineación oficial del equipo 'R. C. Lekio's ' en el partido 2 - 0 Landeta Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Landeta Athletic Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R. C. Lekio's

Goles Goles

  • 102 Minuto 34 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Lekios van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Jozef Podolinštiak en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Reinaldo Pontedeva haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Lekios al minut 33.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 73 (Tarjeta roja directa): Al minut 73 en Heine Brohus va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 37 (Tirita (médico)): Alfonso Arellano va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Lekios estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Landeta Athletic Club

Goles Goles

  • 142 Minuto 22 (Gol de contra por la izquierda): En Francisco Miranda Galeano va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 108 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible (general)): Guillermo Pozuelo de Athletic va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Francisco Miranda Galeano que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Valterio Tristán de Athletic va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Athletic quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Sejdef Čupković va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francisco Miranda Galeano de Athletic es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Guillermo Pozuelo de Athletic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.