Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pollas en vinagree (776271) - Calamarcets Gegants (1583634) » 320741376: T33/J11/V

Liga 320741376 Información oficial sobre el partido 320741376 en Hattrick

04.06.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 11 / V.117 (5630)

Chaválicos Alineación oficial del equipo 'Chaválicos' en el partido 0 - 3 Calamarcets Gegants Alineación oficial del equipo 'Calamarcets Gegants' en el partido
0 - 1 David McGowan (33')
0 - 2 Matthijs Revyn (34')
0 - 3 Malik Harawi (66')
Chaválicos Alineación oficial del equipo 'Chaválicos' en el partido 0 - 3 Calamarcets Gegants Alineación oficial del equipo 'Calamarcets Gegants' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chaválicos Alineación oficial del equipo 'Chaválicos' en el partido 2 - 0 Calamarcets Gegants Alineación oficial del equipo 'Calamarcets Gegants' en el partido
Tiene mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chaválicos

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Chaválicos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 24, quan Attila Szakmári va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 203 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Attila Szakmári no oblidarà el que li va passar durant el minut 40. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Constantin Lembo no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Clemenzo Mazoy i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Chaválicos, però el xut de Attila Szakmári va sortir bastant desviat.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Juan Miguel Ramírez va disposar d'una bona oportunitat al minut 78, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Phil Bondi de Chaválicos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lubomír Smital de Chaválicos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Calamarcets Gegants

Goles Goles

  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Matthijs Revyn sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en David McGowan que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 184 Minuto 34 (Gol de penalti): Dux va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Matthijs Revyn va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 141 Minuto 66 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Dux van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 3 mitjançant en Malik Harawi.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 70 (Ocasión de contra de falta): Dux va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Sébastien Dullaert va anar a parar a les mans del porter.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 79 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Sébastien Dullaert, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): Matthijs Revyn va sortir coix del terreny de joc, substituït per Txema Campino. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.