Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Golden Kikos (438802) - Lopera C.F. (779442) » 320740554: T33/J2/V

Liga 320740554 Información oficial sobre el partido 320740554 en Hattrick

02.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 2 / V.103 (5616)

Golden Kikos Alineación oficial del equipo 'Golden Kikos' en el partido 3 - 0 Voytopino Alineación oficial del equipo 'Voytopino' en el partido
Alen Riter (66') 1 - 0
Jacob van der Sar (81') 2 - 0
Daniele Maffieri (82') 3 - 0
Golden Kikos Alineación oficial del equipo 'Golden Kikos' en el partido 3 - 0 Voytopino Alineación oficial del equipo 'Voytopino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Golden Kikos Alineación oficial del equipo 'Golden Kikos' en el partido 5 - 0 Voytopino Alineación oficial del equipo 'Voytopino' en el partido
Tiene mala suerte 5.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Golden Kikos

Goles Goles

  • 121 Minuto 66 (Gol por el centro): Alen Riter va donar a Golden un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Golden va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jacob van der Sar progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 137 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Merv Jones la va convertir en gol amb un remat de cap en Daniele Maffieri tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 82 el marcador es va actualitzar: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Daniele Maffieri va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Raúl Valenzuela va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 29 per blocar una centrada d'en Yochai Veber va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Golden.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Daniele Maffieri va estar a punt d'acabar en gol al minut 48, però el porter visitant Goran Karić va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Joel Ballonga va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Golden se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Ernest Claret es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Voytopino

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Daniel Méndez va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pertti Fagerholm.