Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

geminis plus (795291) - LLION C.F. (117838) » 320739298: T33/J9/V

Liga 320739298 Información oficial sobre el partido 320739298 en Hattrick

21.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 9 / V.80 (5593)

Wantes FC Alineación oficial del equipo 'Wantes FC' en el partido 2 - 2 LLION C.F. Alineación oficial del equipo 'LLION C.F.' en el partido
0 - 1 Abel Soares (3')
0 - 2 Lluís Pedrosa (30')
Marcos Bausa Lopez (33') 1 - 2
Óscar Tur (82') 2 - 2
Wantes FC Alineación oficial del equipo 'Wantes FC' en el partido 2 - 2 LLION C.F. Alineación oficial del equipo 'LLION C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Wantes FC Alineación oficial del equipo 'Wantes FC' en el partido 0 - 1 LLION C.F. Alineación oficial del equipo 'LLION C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,8 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wantes FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): Wantes sabia com jugar al contraatac, i al minut 33, Marcos Bausa Lopez va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.
  • 140 Minuto 82 (Gol de contra de falta): Wantes va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Óscar Tur la va transformar en el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Wantes va anar a parar a la dreta de l'atac on en Marcos Bausa Lopez, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 218 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner peinado): Lennie Niebelungen quasi marca en una jugada assajada de córner que Álvaro Ferrer Mohino havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 73 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Lennie Niebelungen, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jerry Rundén.
  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Álvaro Ferrer Mohino de Wantes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63 de partit, Jerry Rundén de Wantes va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 74 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Gerardo . La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

LLION C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Passats 3 minuts de partit, LLION es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Abel Soares es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Lluís Pedrosa de LLION va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 30. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 26 (Lesión): David Abad va sortir coix del terreny de joc, substituït per Ferran Muntadas. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 095 Minuto 64 (Lesión): LLION es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Francisco Gutiérrez Gasset no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava David Rovira al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Guillem Picó ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.