Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Cocotin (778676) - Gwangju Sangmu (794666) » 320734578: T33/J6/IV

Liga 320734578 Información oficial sobre el partido 320734578 en Hattrick

30.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 6 / IV.60 (3483)

Atletico Cocotin Alineación oficial del equipo 'Atletico Cocotin' en el partido 2 - 4 Gwangju Sangmu Alineación oficial del equipo 'Gwangju Sangmu' en el partido
0 - 1 Sergi Mas (34')
0 - 2 Joel Campderrich (35')
Jos Wijnman (40') 1 - 2
Jos Wijnman (52') 2 - 2
2 - 3 Yoram Lev (64')
2 - 4 Sergi Mas (82')
Atletico Cocotin Alineación oficial del equipo 'Atletico Cocotin' en el partido 2 - 4 Gwangju Sangmu Alineación oficial del equipo 'Gwangju Sangmu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Cocotin Alineación oficial del equipo 'Atletico Cocotin' en el partido 3 - 1 Gwangju Sangmu Alineación oficial del equipo 'Gwangju Sangmu' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Cocotin

Goles Goles

  • 101 Minuto 40 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Jos Wijnman, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Atletico.
  • 114 Minuto 52 (Gol de penalti): Després de 52 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Atletico, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Jos Wijnman de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 2. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 7 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Tate Newman, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Gwangju, però Marco Kruijt no va poder encertar el xut.
  • 218 Minuto 60 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Marco Kruijt va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Andre Rufener rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 66 (Lesión): El jugador de Atletico Vittorio Marino va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Sagi Zfadia va entrar en el seu lloc.

Gwangju Sangmu

Goles Goles

  • 108 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Joel Campderrich encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Sergi Mas només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 0 - 1.
  • 106 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Joel Campderrich va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 35, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Gwangju, mentre ja celebrava el 0 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 171 Minuto 64 (Gol por el centro): Gwangju agafava avantatge al minut 64 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Yoram Lev amb mestria.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82, els visitants es van col·locar 2 - 4 per sobre quan Sergi Mas va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gwangju va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Javier Cirelluelo va sortir per sobre el travesser.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Gust Feller després de 72 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Pau Aladrén va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 54, Gust Feller de Gwangju va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Javier Cirelluelo de Gwangju va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.