Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Zurrinos (995284) - Monkada F.D.M. (778173) » 320733804: T33/J8/IV

Liga 320733804 Información oficial sobre el partido 320733804 en Hattrick

14.05.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 8 / IV.46 (3469)

SELECTPMI Alineación oficial del equipo 'SELECTPMI' en el partido 1 - 3 Monkada F.D.M. Alineación oficial del equipo 'Monkada F.D.M.' en el partido
Lars Anders Vonsild (9') 1 - 0
1 - 1 Robbie Dyer (13')
1 - 2 Ulrich Bade-Burchert (36')
1 - 3 Naoum Tassopoulos (65')
SELECTPMI Alineación oficial del equipo 'SELECTPMI' en el partido 1 - 3 Monkada F.D.M. Alineación oficial del equipo 'Monkada F.D.M.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SELECTPMI Alineación oficial del equipo 'SELECTPMI' en el partido 2 - 0 Monkada F.D.M. Alineación oficial del equipo 'Monkada F.D.M.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SELECTPMI

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): SELECTPMI, atacant per l'esquerra al minut 9, va aprofitar el magnífic llançament de Lars Anders Vonsild per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): En Neno Arnaudov, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Wilfried Jeuch del SELECTPMI ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 202 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Wilfried Jeuch va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 67 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Monkada F.D.M.

Goles Goles

  • 186 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Monkada va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Robbie Dyer, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 1.
  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): Ulrich Bade-Burchert va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 2 per a Monkada.
  • 119 Minuto 65 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Lukas Fendl sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Naoum Tassopoulos que, efectivament, va fer pujar el 1 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Robbie Dyer va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Monkada que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Monkada van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ulrich Bade-Burchert va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): En Karl Björkland va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.