Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carvallè (117960) - La Kope CD (772119) » 320731643: T33/J14/IV

Liga 320731643 Información oficial sobre el partido 320731643 en Hattrick

25.06.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 14 / IV.7 (3430)

casalarreina Alineación oficial del equipo 'casalarreina' en el partido 2 - 4 C.E. Raveland Alineación oficial del equipo 'C.E. Raveland' en el partido
0 - 1 Luis Mendoza (18')
0 - 2 Ramiro Samaniego (32')
0 - 3 İsmail Yersel (34')
0 - 4 Jordi Valverde (75')
Roberto Monzón Benito (80') 1 - 4
Jovan Karaklajić (82') 2 - 4
casalarreina Alineación oficial del equipo 'casalarreina' en el partido 2 - 4 C.E. Raveland Alineación oficial del equipo 'C.E. Raveland' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
casalarreina Alineación oficial del equipo 'casalarreina' en el partido 4 - 1 C.E. Raveland Alineación oficial del equipo 'C.E. Raveland' en el partido
Tiene mala suerte 3.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

casalarreina

Goles Goles

  • 101 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, Roberto Monzón Benito es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 4, reduint la distància pels locals.
  • 102 Minuto 82 (Gol por la izquierda): casalarreina va reduir el marcador al minut 82 a 2 - 4 quan Jovan Karaklajić va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Miguel Estur va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): casalarreina va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Flip Mottart va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Rafael Huyse va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al 74, Miguel Estur hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Rafael Huyse. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Eleuterio Arzúa va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 86 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 81 (Tirita): Al minut 81, Juan Roldán de casalarreina es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Federico Capodagli Colarizi ocupà el lloc d'en Ronny Grindheim al 85 minuts, dos minuts després que el jugador de casalarreina quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

C.E. Raveland

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 18, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Luis Mendoza es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ramiro Samaniego, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34, un xut de İsmail Yersel des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 140 Minuto 75 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Rave va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Jordi Valverde aconseguint el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en İsmail Yersel va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 23 de partit, quan un jugador de Rave, en İsmail Yersel, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.