Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

159Team (991768) - COÑAZOS BBC (1436818) » 320731327: T33/J5/IV

Liga 320731327 Información oficial sobre el partido 320731327 en Hattrick

23.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 5 / IV.2 (3425)

Lito's F.C Alineación oficial del equipo 'Lito's F.C' en el partido 3 - 0 COÑAZOS BBC Alineación oficial del equipo 'COÑAZOS BBC' en el partido
Alejandro Bravo (42') 1 - 0
Joaquín Electrónico (69') 2 - 0
Lars Norrflod (72') 3 - 0
Lito's F.C Alineación oficial del equipo 'Lito's F.C' en el partido 3 - 0 COÑAZOS BBC Alineación oficial del equipo 'COÑAZOS BBC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Lito's F.C Alineación oficial del equipo 'Lito's F.C' en el partido 7 - 0 COÑAZOS BBC Alineación oficial del equipo 'COÑAZOS BBC' en el partido
Es un cenizo 6.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lito's F.C

Goles Goles

  • 120 Minuto 42 (Gol de falta): Litos va agafar avantatge al minut 42 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Alejandro Bravo fent així el 1 - 0.
  • 119 Minuto 69 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Litos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Joaquín Electrónico va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Lars Norrflod va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Manuel Galán va estar a punt d'avançar els locals al minut 22 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Litos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Lars Norrflod va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Gianpiero Scandiani.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Joaquín Electrónico una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 43, però una magnífica aturada de Gianpiero Scandiani va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Aridani Garagarza va estar a punt de sentenciar el partit al minut 84, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

COÑAZOS BBC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): En Eleftherios Kastakis va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del COÑAZOS que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Marino Giglitto, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Sascha Zillweger haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a COÑAZOS al minut 40.
  • 262 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Raül Pla per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 43, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 71, quan un error defensiu va deixar Walery Drzewiecki completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 8 (Lesión leve): COÑAZOS va fer una substitució al minut 8. Alfonso Cimadevilla va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Cristian Barreira.
  • 092 Minuto 41 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Antonino Barillari, jugador de COÑAZOS, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 41. Walery Drzewiecki, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.