Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El món de Xuan (1419224) - Real Oviedo Cantera (486127) » 320730582: T33/J1/III

Liga 320730582 Información oficial sobre el partido 320730582 en Hattrick

26.03.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 1 / III.5 (3412)

Barcelona Trinacria Alineación oficial del equipo 'Barcelona Trinacria' en el partido 0 - 1 la guagua amarilla Alineación oficial del equipo 'la guagua amarilla' en el partido
0 - 1 Luca Mela (7')
Barcelona Trinacria Alineación oficial del equipo 'Barcelona Trinacria' en el partido 0 - 1 la guagua amarilla Alineación oficial del equipo 'la guagua amarilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Barcelona Trinacria Alineación oficial del equipo 'Barcelona Trinacria' en el partido 2 - 0 la guagua amarilla Alineación oficial del equipo 'la guagua amarilla' en el partido
Tiene mala suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barcelona Trinacria

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): El Barcelona va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Coll Erskine la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, Gustave Gilles va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 215 Minuto 53 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Octavio Valverde que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Augustin Pajković de Barcelona es va guanyar la targeta groga merescudament.

la guagua amarilla

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Passats 7 minuts de partit, amarilla es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Luca Mela es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de amarilla va anar a parar a la dreta de l'atac on en Raúl Subijana, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Després de 80 minuts jugats, Jozef Briška es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Mateu Chicategui.