Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CA_Reus_FS (311576) - CD Ripodocus (779810) » 318065156: T33/R1

Copa 318065156 Información oficial sobre el partido 318065156 en Hattrick

23.03.2011 12:00:00
Copa: Temporada 33 / Ronda 1

CA_Reus_FS Alineación oficial del equipo 'CA_Reus_FS' en el partido 1 - 2 Corruptos SAD Alineación oficial del equipo 'Corruptos SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CA_Reus_FS Alineación oficial del equipo 'CA_Reus_FS' en el partido 1 - 4 Corruptos SAD Alineación oficial del equipo 'Corruptos SAD' en el partido
Tiene un resultado normal 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CA_Reus_FS

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Passats 39 minuts, Jonas Utterborn, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. CA_Reus_FS es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 9 (Ocasión de falta): En Andrea Angemi es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 236 Minuto 57 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Christophe Sautreuil va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 57 de joc.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Vadim Radovskiy va estar a punt de sentenciar el partit al minut 74, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jonas Utterborn es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 87 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Éric Trohel ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Corruptos SAD

Goles Goles

  • 161 Minuto 86 (Gol por el centro): Corruptos van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 86, quan Alon Ochayon va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 114 (Gol por la izquierda): Passats 114 minuts de partit, Corruptos es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Rodrigo Adrián Rodríguez es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Es duien 32 minuts de partit jugats quan Christophe Sautreuil va estar a punt de posar per davant a Corruptos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Nelson Douek va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Mats Grönbeck va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Minür Nurettin Nazım de Corruptos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Christophe Sautreuil de Corruptos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xiraxi Gargollo de Corruptos es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marco Angelisanti de Corruptos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Minür Nurettin Nazım es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 513 Minuto 111 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 111 del partit, Marco Angelisanti de l'equip Corruptos, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.