Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Rincón (438070) - arrejuntaos (1417796) » 318064509: T33/R1

Copa 318064509 Información oficial sobre el partido 318064509 en Hattrick

23.03.2011 12:00:00
Copa: Temporada 33 / Ronda 1

atletico de ripollet Alineación oficial del equipo 'atletico de ripollet' en el partido 2 - 1 atlético iraquí Alineación oficial del equipo 'atlético iraquí' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
atletico de ripollet Alineación oficial del equipo 'atletico de ripollet' en el partido 1 - 1 atlético iraquí Alineación oficial del equipo 'atlético iraquí' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,6 % 11,0 % 65,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletico de ripollet

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): atletico prenia la batuta de l'encontre al minut 38, quan en Manolo Maestro Buelga va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 142 Minuto 68 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Pasi Tarkka de atletico va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de atletico, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Adrián Daubrava va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Milija Verić va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de atletico que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Milija Verić de atletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

atlético iraquí

Goles Goles

  • 150 Minuto 85 (Gol de falta): Al minut 85, Aleix Moragas va reduir el desavantatge amb un llançament de falta. El xut va tocar a la barrera i va descol·locar el porter local. D'aquesta manera atlético tornava a recuperar la confiança amb un 2 - 1 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aykut Kutal de atlético es va emportar una amonestació al minut 17 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 62 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Enzo Fernán maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.