Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Ziryab CF (436049) - Aldeanos CF (1369929) » 318064440: T33/R1

Copa 318064440 Información oficial sobre el partido 318064440 en Hattrick

23.03.2011 12:00:00
Copa: Temporada 33 / Ronda 1

Clan Celta Alineación oficial del equipo 'Clan Celta' en el partido 2 - 3 Litu. CF Alineación oficial del equipo 'Litu. CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Clan Celta Alineación oficial del equipo 'Clan Celta' en el partido 2 - 1 Litu. CF Alineación oficial del equipo 'Litu. CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,1 % 5,0 % 19,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Clan Celta

Goles Goles

  • 111 Minuto 44 (Gol por el centro): Juan Enrique Foncueva s'emportà una gran ovació del públic local al minut 44, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 37 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Sławomir Grot per la seva rapidesa. Al minut 37 va intentar marxar per velocitat d'en Giuseppe Mucciarelli, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Celta a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Sławomir Grot va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Enrique Foncueva.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): Després de 42 minuts jugats, Devanir Serratine es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Delfí Ubillos.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Celta Elías Cañas va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Leonel Saramago de Celta, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Benedykt Łazicki en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Juan Enrique Foncueva xutant per a Celta va fer anar la pilota just on la volia, però Benedykt Łazicki, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Aniceto Gutiérrez, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Benedykt Łazicki va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Celta i 2 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Wojciech Trybuś de Celta anava molt fort i col·locat però Benedykt Łazicki no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 1.
  • 059 Minuto 135 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Marcelo Sallo de Celta anava molt fort i col·locat però Benedykt Łazicki no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.

Litu. CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 29, quan Jens Holtenbrant va posar els visitants Litu. per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Litu., l'equip va recuperar la pilota al minut 32 i va contraatacar. En Effie Strool va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Laurens-Jan van den Top va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 55, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marcelo Sallo va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 99 (Ocasión por el centro): Al minut 99 de partit, József Kocsis quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 112 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alex Constantinescu ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luís Figueiredo de Litu. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 114 (Lesión leve): En Luís Figueiredo de Litu. va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Koby Rubinstein va prendre el seu rol al minut 114.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Mokhtar Ben Rejeb de Litu. va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Litu. Effie Strool va intentar enganyar Marcelo Sallo amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 1.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Litu., Jens Holtenbrant, col·locà la pilota just a les mans d'en Marcelo Sallo. El marcador: 2 - 1.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per József Kocsis de Litu. anava molt fort i col·locat però Marcelo Sallo no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 1.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Giuseppe Mucciarelli va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): En Koby Rubinstein anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Litu..