Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Can Fornaca (776596) - hito cf (1370095) » 318063828: T33/R1

Copa 318063828 Información oficial sobre el partido 318063828 en Hattrick

23.03.2011 12:00:00
Copa: Temporada 33 / Ronda 1

Jasrow´team Alineación oficial del equipo 'Jasrow´team' en el partido 2 - 3 hito cf Alineación oficial del equipo 'hito cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Jasrow´team Alineación oficial del equipo 'Jasrow´team' en el partido 1 - 2 hito cf Alineación oficial del equipo 'hito cf' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,0 % 19,8 % 54,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jasrow´team

Goles Goles

  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Sus Francq va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Jasrow´team empatava el partit, 1 a 1, al minut 28.
  • 138 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): Max Nubert estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Pelayo Gómez va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 1 al minut 64.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Jasrow´team va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Max Nubert, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Valmor Castanheda de Jasrow´team la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): Després de 29 minuts jugats, Guillermo Alba es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Agustín Bertomeu.

hito cf

Goles Goles

  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip hito va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Euzebiusz Śnieguła va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 162 Minuto 66 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 66, quan Xosé Neira va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 174 Minuto 110 (Gol de penalti): Quan passaven 110 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del hito. En Tadeo Acosta va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, un refús desafortunat de Juan Javier Arenas, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pere Mateu no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Xosé Neira va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Juan Javier Arenas, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Fritz Florentsen, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 58 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Alio Humaña va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 81, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Juan Javier Arenas va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 97 (Ocasión por la izquierda): Kelemen Bazsó va marcar al minut 97 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 54, Romano Savagnone de hito va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.