Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Hisodko (309684) - Real Despierto (989254) » 318054181: T33/R1

Copa 318054181 Información oficial sobre el partido 318054181 en Hattrick

23.03.2011 12:45:00
Copa: Temporada 33 / Ronda 1

Santander Team Alineación oficial del equipo 'Santander Team' en el partido 0 - 3 Monfarracinos F.C. Alineación oficial del equipo 'Monfarracinos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Santander Team Alineación oficial del equipo 'Santander Team' en el partido 0 - 4 Monfarracinos F.C. Alineación oficial del equipo 'Monfarracinos F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santander Team

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Santander va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 66 que Artur Bonafont no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Artur Bonafont i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Santander, però el xut de Nico Wäckerli va sortir bastant desviat.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 71 (Lesión): Santander es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Sven Adelner no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Miguel Esteíbar al camp.

Monfarracinos F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Zamora va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 19. Geoffroy Sautières va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Josep Calera va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 184 Minuto 48 (Gol de penalti): Zamora va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Anders Klintlius va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Stephen Ash que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Julius Thomas es va quedar sol davant del porter, al minut 25. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Julius Thomas, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Josep Calera.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Al minut 37, Stephen Ash de Zamora es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.