Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

H&D (1459871) - Astapa Sport F.C. (779921) » 318053951: T33/R1

Copa 318053951 Información oficial sobre el partido 318053951 en Hattrick

23.03.2011 12:45:00
Copa: Temporada 33 / Ronda 1

The Fabulous Stoned Monkeys Alineación oficial del equipo 'The Fabulous Stoned Monkeys' en el partido 2 - 4 Epic Metal C.F. Alineación oficial del equipo 'Epic Metal C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Fabulous Stoned Monkeys Alineación oficial del equipo 'The Fabulous Stoned Monkeys' en el partido 1 - 0 Epic Metal C.F. Alineación oficial del equipo 'Epic Metal C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Fabulous Stoned Monkeys

Goles Goles

  • 116 Minuto 28 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 28, en Michaël Sauzeau del Fabulous va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Thomas Hueck que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 118 Minuto 54 (Gol evento especial córner peinado): Cedrik Paschke va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Fabulous, Bautista Machón, que va marcar, sense saber com, el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 74 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Cedrik Paschke no va ser aprofitada per en Michaël Sauzeau que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 216 Minuto 78 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Michaël Sauzeau va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Thomas Hueck, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Epic Metal C.F.

Goles Goles

  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Xavián García va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 41.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Francisco Rodríguez Majo va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Metal i marcant el 1 - 2.
  • 184 Minuto 53 (Gol de penalti): Passaven 53 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Jordi Mollfull va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Karl Uustalo va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 83, i va fer pujar el 2 - 4 per a Metal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Metal va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Xavián García, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Waldemar Schnotz de Metal va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.