Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Muppets F.C. (775977) - Wonder Alice (121412) » 315571883: T32/R7

Copa 315571883 Información oficial sobre el partido 315571883 en Hattrick

12.01.2011 12:00:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 7

MoiXeRoS Alineación oficial del equipo 'MoiXeRoS' en el partido 2 - 3 Bargon Alineación oficial del equipo 'Bargon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MoiXeRoS Alineación oficial del equipo 'MoiXeRoS' en el partido 0 - 2 Bargon Alineación oficial del equipo 'Bargon' en el partido
Tiene suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MoiXeRoS

Goles Goles

  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Moixa prenia la batuta de l'encontre al minut 40, quan en 王 (Wang) 轩郡 (Xuanjun) va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Moixa va aconseguir el 2 - 0 quan Alejandro Irayueta va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hilario Jaraba de Moixa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Bargon

Goles Goles

  • 115 Minuto 42 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Diego Abendaño era molt més ràpid que el defensa Hilario Jaraba. Al minut 42, el jugador de Bargon va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 1.
  • 163 Minuto 59 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 59 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Manolo Datué.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): Amb 78 minuts jugats, Javier Ramírez de Bargon va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Manolo Datué que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Bargon a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Diego Abendaño va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 262 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Diego Navarrete per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 43, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Bargon que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Diego Abendaño, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 de partit, Diego Abendaño quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 de partit, Diego Abendaño va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 71 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Francisco Susa va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Alejandro Calvís.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Javier Ramírez va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.