Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Danonesport (1456604) - Soto del Barco (776945) » 315351747: T32/R6

Copa 315351747 Información oficial sobre el partido 315351747 en Hattrick

05.01.2011 12:00:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 6

Danonesport Alineación oficial del equipo 'Danonesport' en el partido 4 - 0 SPaNiSHTeaM Alineación oficial del equipo 'SPaNiSHTeaM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Danonesport Alineación oficial del equipo 'Danonesport' en el partido 3 - 0 SPaNiSHTeaM Alineación oficial del equipo 'SPaNiSHTeaM' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Danonesport

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Danonesport va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 40 Tomás Porres va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): Amb 56 minuts jugats, en Abdelmajid Okbi va augmentar l'avantatge de Danonesport a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 106 Minuto 63 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 63 i semblava que Danonesport desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Sadurniño Casaio va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 3 gols per als locals i 0 per als visitants.
  • 134 Minuto 65 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Danonesport i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 65 minuts de joc. Mentre en Anton Balsby Thomsen el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Danonesport per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 23, quan Sadurniño Casaio va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sikumbuzo Lekgwathi. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Abdelmajid Okbi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Iván Pérez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Abdelmajid Okbi va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Ezker Beitia, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sadurniño Casaio de Danonesport es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Sikumbuzo Lekgwathi de Danonesport va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alecu Bădoi de Danonesport la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Abdelmajid Okbi no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

SPaNiSHTeaM

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): SPaNiSHTeaM van sortir al contraatac al minut 83, però Timmy Eijmael va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 37 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Bruno Feliziani va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Rune Garde.
  • 094 Minuto 42 (Tirita (médico)): Juan Guzmán va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de SPaNiSHTeaM es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 78 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Jürgen Kraus no era cap impediment.