Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los perros del hachis (1435425) - TrasGNSFC (1434893) » 315351508: T32/R6

Copa 315351508 Información oficial sobre el partido 315351508 en Hattrick

05.01.2011 12:00:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 6

los perros del hachis Alineación oficial del equipo 'los perros del hachis' en el partido 1 - 5 Awil-Ninurta Alineación oficial del equipo 'Awil-Ninurta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
los perros del hachis Alineación oficial del equipo 'los perros del hachis' en el partido 3 - 3 Awil-Ninurta Alineación oficial del equipo 'Awil-Ninurta' en el partido
Tiene mala suerte 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,5 % 34,7 % 36,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los perros del hachis

Goles Goles

  • 103 Minuto 65 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Cas Hopmans va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 13 per blocar una centrada d'en Juan José Vidal va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de perros.
  • 202 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Ludovico Parra va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 39 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Lesiones Lesiones

Awil-Ninurta

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): Awil agafava avantatge al minut 29 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Toni Tossa amb mestria.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Abraam Churruchano va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 36, i va fer pujar el 0 - 2 per a Awil.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Abraam Churruchano de Awil va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 51. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 116 Minuto 80 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Abraam Churruchano sempre és una garantia. Al minut 80, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Jens Larsson marcar el 1 - 4 per al Awil.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, un xut de Mauro Pombal des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): En José Villamil va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Carlos Méndez va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Carlos Méndez quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Scott Caruana, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Xander Van Biesen. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlos Méndez de Awil va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Era el minut 31 quan després d'una dura entrada, el jugador Jens Larsson de Awil s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 090 Minuto 82 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 82 de partit, quan un jugador de Awil, en Ronaldo Tavares, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.